Asperges bereiden

Hoeveelheid

Als volledige maaltijd 500 gram per persoon
Als bijgerecht 350 gram per persoon

Bewaren

Niet geschilde asperges in een natte theedoek in de koelkast +/- 3 dagen houdbaar.
Geschilde aspergers in een plastic tasje oprollen in de koelkast +/2 dagen houdbaar.
Wij kunnen ook voor u geschilde asperges insealen voor in de diepvries.

Bereiding verse asperges

Asperges met koud water op het vuur zetten, zout toevoegen en eventueel wat suiker. Aan de kook brengen en +/- 3 tot vijf minuten koken. Pan uitzetten en de asperges 10 minuten laten nagaren in het kookvocht.

Bereiding bevroren asperges

Voor gebruik water koken, de bevroren (geschilde) asperges in de pan doen en dezelfde kooktijd als verse asperges aanhouden.

Kijk hier voor meer recepten

Mattis ipsum dolor sit amet, vesena tomosi elit. Ut elit tellus, luctus ned semper sit amet, sollicitudin vitae nibh moresa at magna eu augue semper. Contact us today!