Koud voorgerecht voor 4 personen
Ingrediënten
- 2 scharreleieren
- 500-600 gram geschilde b asperges
- 100 gram achterham
- 4 eetlepels mayonaise
- 2 theelepels groene pesto
- Versgemalen peper, en een beetje zout
- 4 blaadjes kropsla
- 1 eetlepel fijngehakte peterselie
Bereiding
Kook de eieren in 10 minuten hard. Laat ze schrikken onder koud water en hak ze daarna fijn. Kook vervolgens de asperges ongeveer 5 a 6 minuten gaar en laat ze uitlekkern. Snijd er hierna vier mooie puntjes af en snijd de rest in stukjes. Hak de ham fijn. Meng de eieren met de asperges, de hem en de overige ingrediënten. Voeg vervolgens peper en zout naar smaak toe. Was de sla en dep de blaadjes. Leg ze in mooie coupes en schep de cocktail erop.
Garneer de cocktail met de achterhouden aspergepunten en geroosterd brood.